Корецька міська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

Новини

Дата: від до Скинути

ВІДБУЛИСЯ УРОЧИСТОСТІ З НАГОДИ 30 – ТИ РІЧЧЯ  ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ ТА  ДНЯ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ

ВІДБУЛИСЯ УРОЧИСТОСТІ З НАГОДИ 30 – ТИ РІЧЧЯ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ ТА ДНЯ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ

Сьогодні, з нагоди 30 – ти річчя  Збройних сил України та  Дня місцевого самоврядування у Будинку культури комунального закладу «Центр культури, дозвілля, бібліотечної та музейної справи» Корецької міської ради відбулися святкові урочистості за участю начальника та особового складу п’ятого відділу Рівненського районного центру комплектування та соціальної підтримки, учасників операції об’єднаних сил, представників органу місцевого самоврядування – міського голови Людмили Дмитрук,  працівників міської ради , старост та діловодів старостинських округів Корецької територіальної громади.

14:28 06.12.2021

У ЦНАП Корецької міської ради можна отримати комплексну послугу «єМалятко»

У ЦНАП Корецької міської ради можна отримати комплексну послугу «єМалятко»

єМалятко - комплексна послуга для батьків новонароджених. За однією заявою, поданою у ЦНАП Корецької міської ради або онлайн на порталі «Дія» https://diia.gov.ua/, можна зареєструвати народження дитини та отримати до 9-ти державних послуг від різних органів влади, потрібних при народженні дитини.

09:39 06.12.2021

ПОДАТКОВА ІНФОРМУЄ

ПОДАТКОВА ІНФОРМУЄ

Внесок малого бізнесу до бюджетів територіальних громад Рівненщини – 817 мільйонів гривень

08:08 06.12.2021

Чисте сяйво доброти

Чисте сяйво доброти

   З нагоди Міжнародного дня людей з вадами здоров’я 3 грудня 2021 року в Корецькій міській бібліотеці для  дітей відбувся літературно-розважальний ранок "Чисте сяйво доброти" на який були запрошені 23 особливі дитини з міста. Учні Корецької гімназії прочитали вірші. Діти пограли в цікаіві ігри та переглянули мультик "Добрі справи". Захід був по-домашньому теплим, емоційним та цікавим. Відділенням соціальної роботи КЗ "Корецький територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)" Корецької міської ради організовано подарунки та смаколики. 

15:15 03.12.2021

День людей з інвалідністю

День людей з інвалідністю

    Разом з нами живуть люди, фізичні можливості яких обмежені. Це ті, хто з певних причин не може повноцінно забезпечувати себе, доглядати за собою. Проведення Міжнародного дня людей з обмеженими фізичними можливостями спрямовано на привернення уваги до проблем цієї категорії суспільства, захист їх гідності, прав та благополуччя.

15:05 03.12.2021

Новини громади

Новини громади

   Впродовж 1-2 грудня  начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Корецької міської ради Роман Силін представив трудовим колективам закладів загальної середньої освіти територіальної громади новопризначених директорів закладів, переможців проведених конкурсів на заміщення вакантних посад Корецької гімназії, Гвіздівської гімназії, Старокорецької початкової школи та Черницької загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів, яких засновником зазначених закладів – Корецькою міською радою, 01.12.2021 року призначено на посади та укладено з ними  строкові трудові договори (контракти) у встановленому законодавством порядку терміном на 2 роки, зокрема:  з Ющук Русланою Михайлівною, директором ЗЗСО «Корецька гімназія»,

16:43 02.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь