A A A K K K
для людей із порушенням зору
Корецька міська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

Новини

Дата: від до Скинути

ПРО ФІНАНСОВУ ПІДТРИМКУ БІЗНЕСУ!

Український малий та середній бізнес може скористатись не лише урядовою грантовою програмою єРобота, а й програмою партнера Мінекономіки USAID «Конкурентоспроможна економіка України» та отримати фінансову підтримку до $150 тисяч для розвитку, підвищення конкурентоспроможності своєї продукції та послуг на внутрішньому і зовнішніх ринках. На сьогодні приймаються заявки на отримання грантів за чотирма програмами.

19:17 19.06.2023

З ДНЕМ ФЕРМЕРА!

19 червня – День фермера, тож маємо нагоду подякувати тим, для кого селянська праця є сенсом життя, хто попри труднощі, чесно і сумлінно робить свою справу та допомагає захисникам, завдяки кому живе наша українська нива та розвивається сільське господарство.

14:12 19.06.2023

Ветерани та їхні рідні можуть отримати 20 000 грн на свій бізнес

Проєкт Українського ветеранського фонду із мікрофінансування ветеранського бізнесу та бізнесу родин ветеранів у розмірі до 20000 гривень у період дії воєнного стану. Старт проєкту з мікрофінансування відбувся 30 травня і до Українського ветеранського фонду уже надійшли перші заявки, і було проведено перші виплати по відшкодуванню.

09:09 15.06.2023

Відбулись обласні змагання серед державних службовців та працівників органів місцевого самоврядування

Вчора в м. Рівне у спортивному комплексі «Інваспорт» відбулись обласні змагання серед державних службовців та працівників органів місцевого самоврядування з настільного тенісу, шахів та шашок. Участь взяло 10 команд, серед яких і команда Корецької територіальної громади.

16:12 14.06.2023

Відбулося перше засідання конкурсної комісії на зайняття посади директора комунального некомерційного підприємства «Корецька міська рада» Корецької міської ради

Сьогодні, 14 червня 2023 року, у приміщенні Корецької міської ради відбулося перше засідання конкурсної комісії на зайняття посади директора комунального некомерційного підприємства «Корецька міська рада» Корецької міської ради, створеної відповідним розпорядженням Корецького міського голови.

15:06 14.06.2023

Про пільги щодо сплати земельного податку

Існують пільги щодо сплати земельного податку для фізичних осіб. Зокрема, відповідно до статті 281 Податкового кодексу України від сплати податку звільняються:

09:37 14.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь