A A A K K K
для людей із порушенням зору
Корецька міська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

Новини

Дата: від до Скинути

Запуск програми «Варто: золоті руки»

Запуск програми «Варто: золоті руки»

Український ветеранський фонд надаватиме фінансування бізнесу ветеранів, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни та членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України на конкурсній основі.

15:15 11.08.2023

«єРобота: Своя справа» в Корецькій громаді

«єРобота: Своя справа» в Корецькій громаді

Станом на 11 серпня 2023 року вже 12 підприємців громади отримали грантове фінансування від держави на загальну суму 2,999 млн гривень. Такі поточні підсумки реалізації грантової програми «єРобота: Своя справа» в 2023 році.

15:11 11.08.2023

УВАГА! ПРИЙОМ ГРОМАДЯН!

УВАГА! ПРИЙОМ ГРОМАДЯН!

14.08.2023 на 15.00 год. у адмінприміщенні Корецької міської ради (пл. Київська,5) заплановано здійснення прийому громадян керівництвом управління головної інспекції ГУНП в Рівненській області та ВП №7 Рівненського РУП ГУНП в Рівненській області із мешканцями, активом громади та депутатським корпусом Корецькоі ТГ, під час якої останні матимуть змогу отримати від поліцейських вичерпні відповіді щодо якості надання поліцейських послуг відповідно до компетенції, обговорити пропозиції, клопотання, скарги щодо роботи правоохоронців.

12:24 11.08.2023

ДО ВІДОМА ВОЛОНТЕРСЬКОЇ СПІЛЬНОТИ

ДО ВІДОМА ВОЛОНТЕРСЬКОЇ СПІЛЬНОТИ

Громадська організація «Міжнародна асоціація волонтерів, переселенців та біженців України» ініціює «Національний Реєстр волонтерів України Міжнародної асоціації волонтерів, переселенців та біженців України» (далі – Реєстр волонтерів).

12:23 11.08.2023

ПРО ЗМІНИ У ЗАКОНОДАВСТВІ

ПРО ЗМІНИ У ЗАКОНОДАВСТВІ

30 липня 2023 року набрав чинності Закон України від 14 липня 2023 року № 3258-IX «Про внесення змін до статті 73 Кодексу законів про працю України».

12:22 11.08.2023

Розпочато реалізацію пілотного проєкту «Забезпечення системного реагування на потреби дітей, які повернулись до біологічних сімей з інтернат них закладів, та дітей групи ризику»

Розпочато реалізацію пілотного проєкту «Забезпечення системного реагування на потреби дітей, які повернулись до біологічних сімей з інтернат них закладів, та дітей групи ризику»

В Корецькій громаді розпочато реалізацію пілотного проєкту Міжнародного надзвичайного фонду допомоги дітям при Організації Об’єднаних Націй (ЮНІСЕФ) «Забезпечення системного реагування на потреби дітей, які повернулись до біологічних сімей з інтернат них закладів, та дітей групи ризику». Реалізація проєкту здійснюватиметься безпосередньо регіональними відділеннями та партнерськими організаціями «Ліги соціальних працівників України» у Рівненській області.

17:19 10.08.2023

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ!

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ!

В умовах повномасштабної війни одним з головним чинників для перемоги є підтримка держави, яка всі свої можливості спрямовує на забезпечення Збройних Сил України. Сплата податків важлива як ніколи. Кожен, хто вважає себе українцем і громадянином нашої держави має розуміти, що задекларована праця – це шлях до вільної, незалежної, економічно сильної держави!

16:17 10.08.2023

ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ ГРОМАДИ!

ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ ГРОМАДИ!

Повідомляємо, що попередньо опублікований розклад руху автобусів з м. Корець на м. Рівне, був не зовсім коректним, тому публікуємо новий уточнений розклад руху автобусів наданий перевізниками станом на 10.08.23.

15:39 10.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь