A A A K K K
для людей із порушенням зору
Корецька міська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

ПОРЯДОК ФОРМУВАННЯ ТАРИФІВ НА ПОСЛУГИ КП «КОРЕЦЬЖИТЛОВОДОКАНАЛ»

Дата: 28.01.2021 15:31
Кількість переглядів: 279

Порядок формування тарифів на послуги КП «Корецьжитловодоканал» Корецької міської ради

ШАНОВНІ СПОЖИВАЧІ

         Комунальне підприємство «Корецьжитловодоканал» Корецької міської ради (далі - підприємство) на виконання доручення голови Рівненської облдержадміністрації, інформує Вас про порядок формування тарифів на житлово-комунальні послуги які надає підприємство.

         У своїй діяльності підприємство при формуванні тарифів на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення керується постановою Кабінету Міністрів України № 869 від 01.06.2011 року, при формуванні тарифів на послуги з поводженням з побутовими відходами підприємство застосовує постанову Кабінету Міністрів України № 1010 від 26.07.2006 року.

         Формування тарифів на централізоване водопостачання та/або централізоване водовідведення здійснюється підприємствами відповідно до річних планів господарської діяльності з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення, економічно обґрунтованих планованих витрат, визначених на підставі державних та галузевих нормативів витрат ресурсів, у тому числі галузевих технологічних нормативів використання питної води на підприємствах водопровідно-каналізаційного господарства з урахуванням основних особливостей технологічних процесів відповідного виробництва, техніко-економічних розрахунків, кошторисів з урахуванням ставок податків, зборів, обов’язкових платежів, цін на матеріальні ресурси та послуги у планованому періоді.

Ціни/тарифи на матеріальні ресурси та послуги з підкачування води іншими суб’єктами господарювання можуть бути прийняті під час розрахунку тарифів з урахуванням прогнозу індексів цін виробників промислової продукції на планований період.      

Формування тарифів на послуги з поводженням з побутовими відходами підприємством здійснюється відповідно до річних планів надання послуг і економічно обґрунтованих планованих витрат, визначених на підставі державних і галузевих нормативів (норм) витрат ресурсів, техніко-економічних розрахунків та кошторисів, ставок податків і зборів (обов'язкових платежів) та цін у планованому періоді, встановлених на підставі індексів зміни цін виробників промислової продукції.

Окрім всіх зазначених витрат, що несе підприємство згідно чинного законодавства на підприємстві має бути розроблена і виконуватись інвестиційна програма по підприємству, яка реалізовується за рахунок коштів передбачених у тарифі.

Також при формуванні тарифів має бути передбачено мінімальний рівень рентабельності (прибуток). До кінцевого результату отриманого в результаті розрахунку додається ще податок на додану вартість.

З повагою адміністрація КП «Корецьжитловодоканал» Корецької міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь